Testimonis

"Playbrand, amb la seva experiència en màrqueting digital i social media, ha estat un component clau a l'hora de potenciar la repercussió i notorietat de Ticketmaster a les xarxes socials. Col·laborant des d'un inici, hem aconseguit ser l'empresa de Tícketing líder en el Web Social, duent a terme un exitós Pla Estratègic als Mitjans Socials. Un autèntic plaer i orgull poder treballar plegats."
Enrique Martínez
Enrique MartínezTicketmaster España
"Fa temps que treballem amb Playbrand i sempre han assolit els objectius fixats amb professionalitat i responsabilitat. Playbrand, a més, ha contribuït especialment al Patronat de Turisme Costa Brava Girona en dues coses: la primera és que el seu equip de treball, des de directius fins a personal tècnic, s’ha integrat perfectament en el nostre equip de treball i això ha suposat grans avantatges i ha creat sinergies positives; la segona és que Playbrand ha superat les expectatives en la majoria dels casos, perquè ha aportat noves idees i noves formes de fer, i ha ampliat així el nostre àmbit d’actuació, alhora que ha millorat els resultats esperats."
Jaume Marín
"El millor de Playbrand és que sap fer coses grans amb pressupostos petits. No són una consultoria externa més, sinó una part molt important de l'equip de Marketing & e-commerce de Time Out. Treballen colze a colze amb nosaltres i comparteixen dia a dia els reptes i els èxits. És un plaer treballar amb ells."
Mabel Mas
“Amb la incorporació de Playbrand al projecte comunicatiu de FiraTàrrega hem obtingut el posicionament digital que perseguíem, basat en el profund coneixement dels instruments sectorials i la complicitat amb la gran diversitat dels nostres públics. I sempre amb els nivells de rigor i professionalitat que ens exigim a nosaltres mateixos i que també exigim a les empreses de serveis que ens acompanyen. Playbrand s’ha convertit en un ferm aliat en el procés de transformació comunicatiu que estem vivint els esdeveniments culturals i escènics. Hem trobat allò que buscàvem; en parlen els resultats.”
Oriol Martí
Oriol MartíFira Tàrrega
"Playbrand ha ajudat al Consorci de les Vies Verdes de Girona a modernitzar i adequar la nostra estratègia de comunicació i posar-la al dia pel que fa a xarxes socials i contacte amb els nostres usuaris. La pedagogia amb què treballen i el seu mètode fan que no només executin l'estratègia si no que reciclin les persones perquè puguin seguir l'empremta Playbrand. "
Gerard Darnés
"L’Estratègia Digital és un element clau pel futur de les organitzacions, i per dur-la a terme només hi ha una opció: confiar en els millors... Gràcies Playbrand per ajudar-nos a fer-la possible!"
Josep Lagares
Josep LagaresMetalquimia
"Playbrand té un gran coneixement de l’entorn digital i els seus llenguatges, fet clau perquè el seu assessorament hagi estat molt efectiu a Temporada Alta. D’una banda, el treball constant d’actualització, innovació i curiositat dels seus professionals ha encaixat amb la nostra manera de treballar i ens ha permès descobrir vies comunicatives indispensables pel públic de les arts escèniques. D’altra banda, la seva tutorització i anàlisis de les estratègies 2.0. ens ha ajudat a créixer a les xarxes i desenvolupar nous processos d’èxit. Conjuntament hem desenvolupat accions concretes i pioneres centrades amb les peculiaritats de Temporada Alta, uns bons companys de viatge."
Salvador Sunyer
Salvador SunyerTemporada Alta
Playbrand © 2013 Tots els drets reservats